Privacy statement

 

 

Persoonlijke gegevens.


 G4L.nl is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.

 

Doeleinden van de gegevensverwerking.


De door u bij uw bestelling ingevoerde gegevens worden door ons gebruikt om de bestelling af te handelen. Uw gegevens kunnen in dit kader aan bij het afhandelen van de bestelling  toekomstige betrokken derden (bv. de bezorger)

worden doorgegeven. Als u vermoedt dat uw persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de privacywet, dan kunt u een privacyklacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

 

gel4less verkoopt uw gegevens niet.

 

gel4less zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan  toekomstige derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze toekomstige werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Betaalprovider.

 

De betaalprovider van Gel4less is mollie b.v.

 

gebruiksvoorwaarden

Contactgegevens van gel4less

 

elektronstraat 15b
1014TB Amsterdam
Nederland
KvK: 70063214
Btw nr: NL210764843B01

 

 

De website van G4L.nl is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en mag niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden, zonder schriftelijke toestemming van gel4less. De website van G4L.nl mag op geen enkele onrechtmatige manier gebruikt worden of gebruikt worden op een manier die schade kan toebrengen aan G4L, zulks ter beoordeling van G4L.nl

 

 

 

Gel4less openingstijden.

 

monday /maandag:                   09:00-18:00

tuesday /dinsdag:                       09:00-18:00

wednesday / woensdag          09:00-18:00

thursday / donderdag              09:00-18:00

friday / vrijdag                             09:00-18:00

saturday / zaterdag                  09:00-16:00

sunday / zondag                         closed/ gesloten

 

 Retourneren of omruilen?

‚Äč

artikelen die u wil terugbrengen of omruilen worden geaccepteerd wanneer ze, voor zover mogelijk, verpakt zijn in de verpakking die Gel4less gebruikt. Let op, u kunt niet retourneren of omruilen  indien:

 

  • de verzegeling of sealing is verbroken. 
  • deze beschadigd of gebruikt zijn. 
  • de producten specifiek voor u zijn besteld. 

 

let op ! retourneren is op eigen kosten.

 

 Bestellingen na het sluitingstijd.

 

bestellingen die binnenkomen na het  sluitingstijd worden de volgende werkdag geleverd.( voor de mensen binnen de fietsbezorggebied )

 

Regelingen voorbij de voorwaarden

 

klanten  die bij gel4less bestellen moeten rekening houden met bijkomende regels voorbij de voorwaarden . een bestelling bij gel4less houd in dat de klant akkoord gaat met de voorwaarden van gel4less.